Közélet

Szanyi: lesz ellensúlyunk

Az MSZP kampányfőnöke szerint Budai Gyula és Papcsák Ferenc azt mondják, ők az igazság bajnokai, és fölfedezik azt, amit nagyjából ők is csináltak

Az MSZP-t akkor szokták elhagyogatni tagok, amikor lejtmenet van, de ilyenkor jönnek is új belépők, zömmel fiatalok – jelentette ki a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában a szocialista párt kampányáért felelős Szanyi Tibor.

Arra a felvetésre, hogy az új belépőknek miért nem mondjuk a Népszabadságra kell előfizetniük, Szanyi azt válaszolta: azért, mert a Népszava 137 éves lap, a legtisztább szocialista-szociáldemokrata vonalat jelenti.

Szanyi megismételte: a lapok összevissza írnak, a jobboldali médiumok pedig egyenesen hazudnak. Papcsák Ferenc és Budai Gyula naponta kiáll a kamerák elé, és telibe hazudják a választók szemét. A két konkrét úrral az a bajom, hogy bagoly mondja verébnek. Mindkettőnek van a bűnlajstromán elég, ne mondják, hogy az igazság bajnokai, és fölfedezik azt, amit nagyjából ők is csináltak – érvelt a szocialista politikus.

Szanyi egyébként úgy érzi: több kerületben is nőtt az MSZP támogatottsága: Mint fogalmazott: lesz ellensúlyunk.

MSZP szanyi tibopr önkormányzati választások
Kapcsolódó cikkek