BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Rászállnak a Norvég Alap nyerteseire

"Ma reggel abban a kétes értékű megtiszteltetésben volt részünk, hogy levelet kaptunk a Kormányzati Ellenőrzési Hivataltól, a kormány
vasöklétől" - írja Facebook-oldalán a TASZ. Mint írják, a Norvég Civil Támogatási Alapból kapott pályázatok teljes elszámolását kérik tőlük.

"Bár nincs takargatnivalónk és a kért dokumentumokat rendelkezésükre bocsátjuk, nem ismerjük el ennek az ellenőrzésnek a jogszerűségét. Csak azért működünk együtt a Hivatallal, hogy ne függeszthessék fel az adószámunkat. Vizsgáljuk a lehetőségét annak, hogy milyen jogi lépéseket tehetünk az ellenőrzés jogszerűtlensége miatt" - fogalmaz a TASZ.

Az index szerint a Norvég Civil Alap pályázatain nyertes független civil szervezetek egy hetet kaptak rá, hogy adjanak ki gyakorlatilag minden, a működésükkel kapcsolatos fontosabb adatot.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.