Közélet

Logisztikai parkot vett a WING

A WING Zrt. tovább bővíti portfólióját – a Megyeri híd lábánál, az M0-ás körgyűrű mellett elhelyezkedő Európa Center Üzleti és Logisztikai Parkot vásárolta meg.

A WING Zrt. tovább bővíti portfólióját – az ország vezető, magyar magántulajdonban lévő ingatlanfejlesztője a Megyeri híd lábánál, az M0-ás körgyűrű mellett elhelyezkedő Európa Center Üzleti és Logisztikai Parkot vásárolta meg azzal a céllal, hogy tovább fejlessze és a régió vezető city-logisztikai központjává tegye. A központ elnevezése is változik, mostantól Login Business Park néven működik tovább.

A WING, az ipari ingatlanok piacának meghatározó hazai képviselője, egyéb projektjein is aktív tevékenységet folytat. Idén májusban jelentette be, hogy két ütemben, új csarnokegyüttest épít az East Gate Business Parkban – 14 000 négyzetméter és 11 000 négyzetméter területtel. Az East Gate Budapest egyik vezető modern ipari parkja. Itt található számos nemzetközi nagyvállalat hazai vagy regionális cégközpontja, így a GE-nek, a Philip Morris-nak, a Magyar Postának, a Learnek, a Rexelnek vagy az ABB-nek. Továbbá a WING az év elején értékesítette portfóliójának egyik fontos elemét, IX. kerületi city-logisztikai központját, a Dél-pesti Üzleti Parkot, mely kategóriájában meghatározó fejlesztésnek bizonyult.

Erős, magyar magántulajdonú ingatlanvállalatként közel 20 éve elkötelezett szereplői vagyunk a hazai ipari és logisztikai piacnak. Nevünkhöz kötődik a Harbor Park, az ország első modern logisztikai központjának fejlesztése, ezt követően indítottuk el az East Gate Business Parkot, majd a Dél-Pesti Üzleti Parkot, most pedig ismét új fejezetet kezdünk az Európa Center megvásárlásával

- jelentette ki a tranzakció kapcsán Noah Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója.

Európa Center Üzleti és Logisztikai Park wing
Kapcsolódó cikkek