Közélet

Terrorveszély miatt autótilalom Balatonbogláron

Terrorvédelmi okokra hivatkozva egy huszonhat hektáros területet lefedő húsz utcába csak az engedéllyel rendelkező lakók, ingatlan használók hajthatnak be Balatonbogláron.

A Boglári Szüreti Fesztivál idején a rendőrség kizárja a gépjárműveket Balatonboglár teljes parti központjából. Terrorvédelmi okokra hivatkozva egy huszonhat hektáros területet lefedő húsz utcába csak az engedéllyel rendelkező lakók, ingatlan használók hajthatnak be, de ők is csak az ingatlanjukon tárolhatják kocsijaikat – derül ki a város honlapján olvasható közleményből.

A Balatonboglár Város Önkormányzata által jegyzett dokumentum szerint “a BB Boglári Szüreti Fesztivál rendezvény forgalmi rendjét a Rendőrség közlekedési, közbiztonsági és terror elleni védelmi okokból a korábbiakban megszokottakhoz képest megváltoztatta„ – írják.

A lezárt területre kizárólag csak behajtási engedéllyel lehet behajtani - az érintett utcákat az alábbi linken tekintheti meg. A lezárás 2017. 08. 16-án (szerda) 06.00 órától 2017. 08. 21-én (hétfő) 06.00 óráig tart.

Balatonboglár terrorveszély
Kapcsolódó cikkek