Közélet

Késelés volt Münchenben

Egy támadó többeket megkéselt szombat délelőtt a németországi Münchenben – jelentette internetes kiadásában a Bild című lap, hozzátéve, hogy a sérültek közül senki nincs életveszélyben.

Többeket megkéselt, majd elmenekült a helyszínről egy ismeretlen támadó Münchenben. A sérültek közül ugyan senki nincs életveszélyben, de a bajor főváros rendőrsége a történtek miatt felszólította a belvárosi Rosenheimer tér környékén lévő embereket, hogy maradjanak a környező épületekben.

A rendőrség Twitter üzenő oldalára feltett tájékoztatás szerint minden lehetséges erővel keresik az elkövetőt, akinek indítéka egyelőre nem ismeretes. Az mindenesetre igen, hogy a késelő öt helyszínen támadt áldozataira, legalább négy embert könnyebben megsebesítve.

Az első helyszín a belvárosi Rosenheimer tér volt. A további eseteket a Paulaner térről és a Ständler utcáról jelentették. A hajsza miatt a városban több helyszínről is szirénaszó hallatszik. A rendőrök egy negyven év körüli, hátizsákos férfit keresnek, aki egy fekete kerékpárral közlekedik. Személyleírást is közöltek róla. Emellett felszólították a lakosságot, hogy információkkal segítsék munkájukat, a tettes mielőbbi elfogása érdekében.

késelés München támadó
Kapcsolódó cikkek