Közélet

Szépen gyűlik a pénz a koraszülöttek megsegítésére

Nem kevés pénz gyűlt össze eddig a közmédia jótékonysági kampányán, az összeg több milliós tétel.

Eddig mintegy 13 millió forint gyűlt össze a közmédia Jónak lenni jó! kampányának telefonos adományvonalán – közölte az M5 csatornaigazgatója, a kampány projektvezetője kedden az M1 csatorna és a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című közös műsorblokkjában.

Fotó: Vémi Zoltán / VG

Siklósi Beatrix azt mondta, hogy az adományvonal mellett más cégek akciójából és felajánlott tárgyak – például egyedi herendi porcelán, a Puskás Aréna megnyitóján használt dedikált labda – eladásából, illetve december 15-i elárverezéséből is érkezik majd pénzt.

A közmédia az idei kampánnyal a koraszülötteket támogatja, az összegyűjtött pénzt a koraszülöttek mentését és szállítását harminc éve végző Peter Cerny Alapítvány kapja a géppark és az eszközállomány frissítésére

– emlékeztetett.

Az adakozók a kampány adományvonalán az 13600-as számon a 04-es mellék megadásával vagy a 13600-as számra a 04-es kóddal küldött sms-sel hívásonként és üzenetenként 500 forinttal támogathatják az alapítványt. A fix árú felajánlott tárgyakat a mediaklikk.hu honlapon lehet megvásárolni.

 

Értesüljön a gazdasági hírekről első kézből! Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kapcsolódó cikkek