Közélet

Dollár százmilliókért hajlandó csak ringbe lépni Mayweather

Nem véletlenül Money a beceneve.

A profi boksz legkiemelkedőbb alakjai közé tartozó Floyd Mayweather Jr. azt mondta, kész megint ringbe szállni az ökölvívás szabályai szerint a ketrecharc egyik klasszisával, 300 millió dollár fejében.

A 43 éves amerikai, aki öt különböző súlycsoportban is világbajnok volt, és 49 meccs után 2015-ben veretlenül vonult vissza, vagy a kategóriájában jelenleg is címvédő orosz Habib Nurmagomedovval, vagy a korábbi világbajnok ír Conor McGregorral küzdene meg a szorítóban

– adta hírül a boxingscene.com szakportál.

Mayweather éppen McGregor miatt tért vissza a kötelek közé 2017-ben, és a profi boksz szabályai szerint vívott meccsen a tizedik menetben kihirdetett technikai KO-val nyert az ír harcossal szemben, akkor 150 millió dollárt bezsebelve sikeréért, egyszersmind karrierje ötvenedik győzelmét is begyűjtve.

Floyd Mayweather
Fotó: AFP/John Gurzinski

Most már kevés ennyi pénz, több kell. Ha háromszáz milliót kapok, akkor beszélhetünk a dologról. Az egészségem fontosabb

– nyilatkozta a túlzott anyagiasságáról is elhíresült, a boksszal pedig rendkívül sokat kereső amerikai, aki 2017 óta nem lépett újra szorítóba.

Floyd Mayweather Jr. ökölvívás
Kapcsolódó cikkek