Közélet

Konkrét csalást is kiderítettek Trump jogászai

Egy pennsylvaniai nő kilenc nappal a halála után adta le a voksát.

Ahogy arról korábban is írtunk, Donald Trump amerikai elnök jogászcsapata hétfőn benyújtotta a perkeresetet a pennsylvaniai választások miatt, ahol Joe Biden demokrata elnökjelölt hatalmasat tudott fordítani az utolsó pillanatban. A levélszavazási rendszer az elnök ügyvédjei szerint

nélkülözött minden átláthatóságot és ellenőrizhetőséget, amely a személyes szavazások esetében biztosított volt.

A Mandiner posztolta a Breitbart által közzé tett videót Corey Lewandowskiról, Trump kampánytanácsadójáról, aki nagyon is konkrét példával támasztotta alá a sajtónak a csalások tényét.

https://www.facebook.com/watch/?v=365507911451331

Denise Ondick, Allegheny megyei lakos, 1946. szeptember 10-én született, és 2020. november 2-án hunyt el, még a gyászjelentésben is szerepelt a neve. Egy nappal a halála után érkezett be a regisztrációja a választásokra, amit a megye október 24-én postázott vissza neki a szavazólappal együtt.

Ms. Ondick voksa pedig 9 nappal a halála után, 2020. november 2-án be érkezett meg a választási irodába, ez a kormányzat honlapján is ellenőrizhető

– mondta Lewandowski.

A The Philadelphia Inquirer megkereste Denise Ondick lányát, aki azt állítja segített édesanyjának kitölteni a regisztrációt, de nem tudja, a szavazat miként került leadásra, hiszen ő nem küldte el. Megkérdezte a 77 éves édesapját is, hogy ő küldte-e el, de ő nem emlékezett rá. Mains elmondása szerint anyja Trumpra tervezett szavazni annak ellenére, hogy demokrata szimpatizáns volt.

Donald Trump amerikai elnökválasztás levélszavazat
Kapcsolódó cikkek