Közélet

Utálom a maszkot! – kampánytermék lett a védelmi eszköz

Az Union Biztosító honlapján elérhető akció keretében lehetőség van ingyenesen maszkot küldeni barátnak, ismerősnek, családtagnak.

Néhány óra alatt közel kilencezer maszk fogyott el az Union Biztosító új akciója során, ahol a honlapra látogatóknak lehetőségük van ingyenesen maszkot küldeni barátunknak, ismerősnek, családtagnak.

A koronavírus-járvány elleni védekezést segítendő a biztosító 14 ezer maszkot készített, s ezeket lehet elküldeni.

A küldéshez meg kell adni a küldő és a megajándékozott email címét, az ajándék akkor számít elfogadottnak, ha a címzett elfogadja a megkeresést. A biztosító közlése szerint a maszkot bárki – teljesen ingyen és bármiféle kötelezettség nélkül – elküldheti ismerősének, aki az Union honlapján adatai megadásával fogadhatja el a védőeszközt, amelyet pár napon belül megkap. Ennek feltétele, hogy hozzájáruljon marketing célú egyéb küldemények küldéséhez.

Fotó: Union Biztosító

A dupla rétegű pamut, mosható szájmaszk a védelem mellett ráadásul egyedi megjelenést is kölcsönöz viselőjének a „Vigyázz, harapok!”, a „Nincs puszi!” vagy az „Utálom a maszkot!” feliratokkal. A maszkokat az ajánlatot elfogadóknak az Union költségmentesen, a Magyar Postán keresztül kézbesíti.

Union Biztosító koronavírus maszk
Kapcsolódó cikkek