Közélet

Elhunyt Hegedűs Márta fotóriporter

Tavaly derült ki, hogy a háromgyermekes édesanya, Hegedűs Márta súlyos beteg.

Márti ma hajnalban elment közülünk. Az utolsó pillanatig küzdött a betegséggel, hihetetlen erővel próbált az életbe kapaszkodni, hogy minél tovább együtt maradhasson imádott gyermekeivel, Lilivel, Danival, Tomival, a családjával, és Veletek

– írta az elhunyt fotóriporter férje a Facebookon.

https://www.facebook.com/112756157155877/photos/a.113490050415821/237212321376926/

Tavaly derült ki, hogy a háromgyermekes édesanya, Hegedűs Márta súlyos beteg. Szervezetét rák támadta meg, amely előrehaladott állapotban volt. A kezeléséhez szükséges gyógyszer több millió forintos állami támogatását azonban szigorú feltételekhez kötötték, és a fotóriporter kérelmét elutasították.

Ezért a családja és barátai a nyilvánossághoz fordultak segítségért. A cél 16 800 000 forint összegyűjtése volt, és egy nap alatt összegyűlt a szükséges pénz.

„Mindenkinek köszönjük, aki bármilyen formában támogatta Márti kezelését, elmondhatatlanul sok erőt adott neki az a rengeteg segítség és szeretet, amit Tőletek kapott.

Sajnos az utolsó hetekben már tudtuk, hogy el fog jönni ez a pillanat, de most nagyon nehéz felfogni, elfogadni, hogy nincs már velünk! Márti, nagyon hiányzol!”

– olvasható a posztban.

Címlapkép: Facebook/Adománygyűjtés Márti kezelésére

gyász Hegedűs Márta
Kapcsolódó cikkek