Közélet

Extra nagy méretű cipőket gyártott az Adidas az észt rappernek

Tommy Cash a márka Superstar kampányában vett részt.

Az Adidas a sportolók mellett szívesen dolgozik együtt a zenészekkel is. A márka Superstar kampányának legújabb arca az extravagáns észt rapper, Tommy Cash, akinek hatalmas méretű cipőket gyártottak, természetesen csak a divat kedvéért – írja az nme.com.

A zenész elégedett a kollekcióval és azt nyilatkozta, hogy

az extra méretű fekete és fehér színű tornacipőpárok kiválóan tükrözik a hangulatát, amelyet a jin-janghoz hasonlított. A szimbólum meg is található a talpbetéten, míg a cipő sarkára a rapper autogramját gravírozták.

Tommy Cash néhány személyes gondolatot is megosztott, szerinte nem baj, hogy olykor ellentétek dúlnak bennünk, és igenis mutassuk meg a személyiségünk sokoldalúságát, amelyek tökéletesen együtt tudnak élni egymással, csak egyensúlyra van szükség.

„Büszkén fogom viselni az ikonikus sziluettet” – árulta el a rapper, aki az Instagram-oldalán is megosztotta az Adidas-szal való együttműködés hírét.

https://www.instagram.com/p/CL4dLNBLShm/?utm_source=ig_embed

Az egyedi tornacipők limitált darabszámban a rajongók számára is elérhetők lesznek, akik egy mobilalkalmazáson keresztül tudják jelezni a vásárlási igényüket holnaptól.

Tommy Cashtől egyébként nem állnak távol a merész és provokatív dolgok, az akcióval azonban most csak egy kis vidámságot szeretne szerezni követőinek.

 

Címlapkép: Instagram/tommycashworld

Adidas Tommy Cash
Kapcsolódó cikkek