Közélet

Koronavírus miatt halhatott meg Puhl Sándor

Családja kéri a gyászolókat és a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben kérésüket: nem kívánnak nyilatkozni.

Csütörtökön, 65 éves korában hunyt el Puhl Sándor világhírű játékvezető, az 1994-es vb-döntőt és az 1997-es BL-döntőt vezető magyar szakember.

Puhl Sándor évek óta a Sport Tv szakértőjeként is dolgozott, de egy ideje nem lehetett látni őt a képernyőn, mert elkapta a koronavírust, ami után lélegeztetőgépre került – írja a Blikk.

Elhunyt Puhl Sándor

A világhírű játékvezető, az 1994-es vb-döntőt és az 1997-es BL-döntőt dirigáló magyar szakember 65 esztendős volt.

Puhl Sándort, a Magyar Labdarúgó Szövetség Játékvezető Bizottságának alelnökét az MLSZ saját halottjának tekinti.https://t.co/uQRqFndQmJ pic.twitter.com/bwppAN879R

— MLSZ (@MLSZhivatalos) May 20, 2021

A lap szerint Puhl állapota később javulni kezdett, de egy újabb fertőzés következtében visszaesett, és a kórházban elhunyt.

Családja csöndes és méltóságteljes gyászában osztozik a Magyar Labdarúgó-szövetség, egyben kéri a gyászolókat és a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben kérésüket: nem kívánnak nyilatkozni és a legszűkebb körű temetésről később intézkednek.

Pótolhatatlan ember vagy. Az fáj legjobban, hogy elköszönni sem tudtam tőled. Két hónapja, márciusban a névnapodon hiába kerestelek, írtam neked, már nem tudtál válaszolni. Azóta reménykedtem, hogy újra hallom a hangodat, de már hiába

– fogalmazott Klement Tibor, a Győri ETO egykori vezetője.

 

Címlapkép: Twitter/MLSZhivatalos

gyász MLSZ Puhl Sándor
Kapcsolódó cikkek