Közélet

Fürjes Balázs programot hirdetett és házhoz megy

A kormánypártok színeiben induló Fürjes Balázs megkezdte a kampányt a Hegyvidéken. Fürjes Balázs a kötelező oltásért is hajlandó küzdeni.

Hét, plusz egy vállalást tett a főváros hármas számú választókerületének fideszes országgyűlési jelöltje az itt élőknek. Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár arról posztolt közösségi oldalán, hogy ha a teljes 12. és a 2. kerület egy jó részét lefedő területet polgáraitól bizalmat kap és ő képviselheti őket az országgyűlésben, akkor el fogja érni a kormánynál, hogy ezek a célok megvalósuljanak a 2022-2026-os ciklusban. 

Fotó: -

A következőkről van szó:

  1. Több gondozott zöldterület legyen Budán, zöldbe ne lehessen semmit sem építeni! Megújítjuk, bővítjük a Városmajort, folytatódjék a játszótérprogram!
  2. Történjen meg a János Kórház teljes megújítása, épüljön ki teljes ellátást nyújtó járóbeteg-szakrendelő és egynapos sebészet a régi Kútvölgyi épületében! 2. kerület, Kapás utcai szakrendelő: bővítés, korszerűsítés, új gépek, ambuláns műtő.
  3. Az 56-os villamosvonal teljes felújítása. A Nyúl utcai és a Nagyajtai utcai megállók megszüntetésének megakadályozása. Alacsonypadlós, akadálymentes villamosok az 59-es vonalára. Csak a helyiek által használható parkolóhelyek este 6 és reggel 8 között a lakóövezetekben.
  4. A családtámogatások folytatása és kibővítése. Új, az egyszülős családokat segítő központ Budán.
  5. Nyugdíjvédelem: teljes összegű 13. havi és alkotmányos garanciával, hogy ne lehessen önkényesen megkárosítani a nyugdíjasokat.
  6. Az adócsökkentések folytatása, a munkát terhelő járulékok csökkentése. Semmiképp se legyen vagyonadó!
  7. Zéró tolerancia az illegális bevándorlással szemben; ne legyen kötelező bevándorlási kvóta az EU-ban!

+1 Ha a vírus tartósan itt marad, a járványügyi szakemberek véleményét meghallgatva vezessék be a kötelező védőoltást Magyarországon, legalább bizonyos foglalkozásokban!

A Budai Vállalások a budaiak megkérdezésének - mintegy 15 ezer válaszadás alapján - eredményeképp születtek meg. Ezeket minden választókerületben élő megkapja postán, akik amennyiben támogatják a programot, egy támogató nyilatkozattal visszaküldhetik Fürjes Balázséknak. A politikus azt is jelezte, hogy tabuk nélkül kész beszélgetni mindenkivel, akár házhoz is megy.

Buda Budai Vállalások választások 2022 3. választókerület Fürjes Balázs
Kapcsolódó cikkek