Döbbenetes jelenetnek voltak tanúi a New York Jets–Tampa Bay Buccaneers amerikaifoci-mérkőzés nézői vasárnap este. A vendégek egyik veterán elkapója, Antonio Brown – aki néhány évvel ezelőtt még a liga legjobb elkapója volt – a mérkőzés harmadik negyedében úgy összeveszett az edzőjével, hogy dühében letépte magáról a mezét, kidobta a kesztyűjét és pólóját a nézők közé, majd félmeztelenül ugrálni kezdett a pálya szélén. 

A hírek szerint még a biztonsági őrök is el akarták kapni, mert azt hitték, hogy egy szurkoló szökött be a pályára, de mire észbe kaptak, Brown beszaladt az öltözőbe és elő sem jött onnan a lefújásig.

 Bruce Arians, a Tampa Bay vezetőedzője a meccs utáni sajtótájékoztatón közölte, Brown már nem a csapat játékosa. Az egykori neves elkapó ezzel néhány év alatt a negyedik csapatától rúgatta ki magát. Előbb a Pittsburgh Steelersnél rúgta össze mindenkivel a port, majd onnan a Raidershez került, ahol egy meccset sem játszva átigazolt a New England Patriotshoz, ahol egy mérkőzés után kitették pályán kívüli balhéi miatt. Végül a Tampa Baynél kapott egy újabb esélyt, tavaly Super Bowlt is nyert a csapattal, de mégsem higgadt le. 

Fotó: nfl.com

A legfurább az egészben az, hogy Brown emiatt a mostani balhéja miatt óriási összegtől esett el.

Az insider.com szerint akár 1 millió dollár bónuszt is szerezhetett volna könnyedén, ha marad a fenekén. Ehhez mindössze 8 elkapásra, 55 yardra és 1 touchdownra lett volna szüksége, ezekért egyenként 333 ezer dollár ütötte volna a markát, a hátralévő meccsen pedig könnyedén meglehetett volna neki mind a három bónusz. Így azonban már minden hiába, valószínűleg soha többé nem lép pályára a ligában, mert nem lesz olyan csapat, aki bevállalná a balhéit.