Már idén márciusban elindulhat a Netflix óriási népszerűségnek örvendő sorozata, a Vaják harmadik évadának forgatása. Az egykori Superman, Henry Cavill által életre keltett Ríviai Geralt kalandjai ugyan már elszakadtak az alapjául szolgáló könyvektől, de inkább kibővítették azok univerzumát.

A végeredmény igencsak szórakoztató lett, nem csoda, hogy a Netflix nézi is ráharaptak, a streamingszolgáltató pedig mihamarabb szeretné elindítani a következő évad munkálatait.

A szériáról rendszeresen szivárogtató oldal, a redanianintelligence.com információi szerint a harmadik évad forgatókönyvei szinte teljesen elkészültek, az írás júliustól az év végéig tartott.

Az előkészületek már januárban elkezdődnek, márciusban pedig indulhat a forgatás. Ez utóbbi ugyanakkor még változhat, a készítők ugyanis nemrég stúdiót váltottak az Egyesült Királyságban, így a díszletekkel még lesz dolguk bőven, mire minden készen áll.

Fotó: Netflix

A tervek szerint a munkálatok fél évig tartanak majd, így augusztusra kész lehet a harmadik évad, onnan jöhet az utómunka, így akár 2023 tavaszán képernyőkre is kerülhet az új évad.

Arról nincs hír, hogy az első évadhoz hasonlóan Magyarországra is ellátogatnak-e újra a készítők, mint ismert: a 2019-ben debütált sorozat jelentős részét magyar helyszíneken rögzítették.