és Grimes tavaly szeptemberben, két hónappal a béranya által megszült közös gyerekük, Exa Dark Sideræl világra jötte előtt szakítottak, ám milliárdos nem szomorkodott sokáig és februárban már mostani partnerével, az ausztrál színésznővel, Natasha Bassettel randevúzott. Az 50 éves Musknak a 27 éves Bassett az eddigi legfiatalabb barátnője, és a párt a francia Riviérán kapták lencsevégre – írja a Daily Mail.

1399228947 CANNES, FRANCE - MAY 25: Natasha Bassett attend the screening of "Elvis" during the 75th annual Cannes film festival at Palais des Festivals on May 25, 2022 in Cannes, France. (Photo by Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images)
A Cannes-i premierre érkezik Natasha Bassett
Fotó: Stephane Cardinale / Corbis via Getty Images

Az üzletembert és barátnőjét a St. Tropez-i, 1300 dolláros szobákat kínáló Cheval Blanc hotel éttermében látták, miután a közeli Cannes-i filmfesztivál valamint az év társasági eseménye, Ari Emanuel esküvője is a közelben zajlott az elmúlt napokban. A színésznő a filmfesztiválra, Musk az esküvőre volt hivatalos. A fesztivál vendége volt Musk modellként dolgozó anyja, Maye is. Arról nincs információ, hogy a színésznő és a milliárdos hogyan ismerkedtek meg.

A színésznő az Elvis című filmben alakítja az énekes egyik barátnőjét, a filmet Cannes-ban is bemutatták, de a mozikba majd csak később érkezik.