Pár nappal azután, hogy Johnny Depp és Amber Heard több millió dolláros rágalmazási pere lezárult, piacra került az egykori pár korábbi közös Los Angeles-i ingatlana – írja a Fox Business.

DEPP, Johnny
Fotó: Michael Reynolds

A lakás az 1930-ban épült Eastern Columbia Buildingben található, amely egy világhírű art deco stílusú műemlék épület Los Angeles belvárosában. Depp és Heard 15 hónapos házasságuk jelentős részében a legfelső szinten lévő lakásban lakott. Depp – nem sokkal azután, hogy 2016-ban véglegesítették a válását – állítólag 12,78 millió dollárért adta el az ingatlant, amely négy másik lakással volt összenyitva. A vevő ezeket később szétválasztotta.

Június 3-án, pénteken a Douglas Elliman – az ország egyik legnagyobb független ingatlanközvetítője – 1,76 millió dollárért kínálta az egy hálószobás és két fürdőszobás társasházi lakást, amely legutóbb 2017 novemberében cserélt gazdát 1,42 millió dollárért.

A Fox Businessnek nyilatkozó források azt mondták, a lakás mostani eladásának időzítése nincs összefüggésben Depp és Heard rágalmazási perével, amelyben június elsején, szerdán született ítélet a nagy nyilvánosságot kapott hathetes tárgyalás után.

Johnny Depp volt felesége nem tudja kifizetni a pénzbüntetést 

Amber Heard ügyvédje szerint a rágalmazási perrel kapcsolatos közösségimédia-bejegyzések befolyásolták az ügy kimenetelét.

Depp az ítélethirdetés óta először június nyolcadikán szólalt meg nyilvánosan: egy TikTokon közzétett videóval üzent rajongóinak. A bejegyzésben megköszöni a támogatást mindazoknak, akik mellette álltak.

@johnnydepp

To all of my most treasured, loyal and unwavering supporters. We’ve been everywhere together, we have seen everything together. We have walked the same road together. We did the right thing together, all because you cared. And now, we will all move forward together. You are, as always, my employers and once again I am whittled down to no way to say thank you, other than just by saying thank you. So, thank you. My love & respect, JD

♬ Stranger - Love Joys

Ti vagytok, mint mindig, a munkaadóim, és megint nem tudom másképp megköszönni, mint hogy egyszerűen csak köszönetet mondok. Szóval, köszönöm. Szeretettel és tisztelettel, JD

– írta a sztár.