Hiába nyert nemrég Johnny Depp Virginiában a volt felesége ellen indított perben, jogi megpróbáltatása egyelőre nem ért véget: a színésznek júliusban ismét bíróság elé kell állnia – írja az Entertainment Tonight

A felperes, Greg Brooks filmipari szakember állítja, hogy 2018-ban bántalmazta őt a színész egy közös munkájuk során, a Hazugságok városa című film forgatásán. Brooks elmondása szerint miután közölte a színésszel, hogy kifutnak a forgatási időből, egyszer csak heves veszekedéssé fajult a szóváltásuk. 

DEPP, Johnny
Fotó: Steve Helber

A bírósági dokumentumok szerint Brooks azt állította, hogy Depp kétszer bordán ütötte, valamint „érzelmi szorongást” okozott neki a verbális támadásaival. Ezenkívül Depp állítólag 100 ezer dollárt ajánlott fel a helyszínen, ha ököllel arcon üti.

A felperes a keresetében azt írja, az incidens miatt fizikai és lelki sérülést szenvedett el, illetve azt is kiemelte, hogy a támadás idején Depp „bűzlött az alkoholtól”. A bírósági dokumentumok szerint a színészt végül a testőrének kellett eltávolítani a helyszínről. 

Depp azzal védekezik, hogy önvédelemből cselekedett, és ügyvédei szerint éppen Brooks provokálta és veszélyeztette a színészt. Depp ügyvédje ezúttal is az Amber Heard ellen indított rágalmazási perben is őt képviselő Camille Vasquez lesz.

Kiderült, miért lett fizetésképtelen Amber Heard – visszaütött a pazarló életmód

A színésznő nettó vagyonát körülbelül 1,5 és 2,5 millió dollárra becsülik, az ítélet szerint ennek a tízszeresét kellene volt férjének, Johnny Deppnek kifizetnie.