Nem tárgyalja újra a virginiai bíróság Amber Heard és Johnny Depp ügyét, amelybeán az exházasok rágalmazással vádolták egymást, és Depp több millió dolláros kártérítést követelt volt feleségétől. A bíróság végeredményben Deppnek adott igazat és Heardöt több mint 10 millió dollár kártérítésre kötelezte, amit azonban képtelen kifizetni. Emiatt is akart volna újratárgyalást. 

Amber Heard ügyvédei újratárgyalást akarnak

Heard ügyvédei azt állítják, hogy a Deppnek ítélt kártérítés túlzott mértékű volt, és nem támasztják alá a tárgyaláson bemutatott bizonyítékok.

A bíróság azonban most elutasította azt a beadványt, amelyet arra alapoztak a színésznő ügyvédei, hogy az egyik esküdt az édesapja helyett vett részt a tárgyaláson. Kiderült ugyanis, hogy az egyik férfi helyett valójában az ugyanolyan nevű és ugyanazon a címen élő édesapjának kellett volna megjelennie. A bíróság szerint ez nem elég ok az újratárgyalásra, hiszen nem szándékos visszaélés történt, hanem csak adminisztrációs hiba, végeredményben a fiatalabb férfi is teljes jogú esküdtként vehetett részt az eljárásban. 

A picture introduced into evidence of actor Johnny Depp and his ex-wife actor Amber Heard with the staff of the Orient Express train taken at the end of their honeymoon trip in Singapore after their wedding in 2015, is displayed on the screens during Depp's defamation trial against his ex-wife Amber Heard, at the Fairfax County Circuit Courthouse in Fairfax, Virginia, on May 25, 2022. - Actor Johnny Depp is suing ex-wife Amber Heard for libel after she wrote an op-ed piece in The Washington Post in 2018 referring to herself as a ìpublic figure representing domestic abuse.î (Photo by EVELYN HOCKSTEIN / POOL / AFP)
Fotó: Evelyn Hockstein / Pool via AFP

Kiderült, miért lett fizetésképtelen Amber Heard – visszaütött a pazarló életmód

A színésznő nettó vagyonát körülbelül 1,5 és 2,5 millió dollárra becsülik, az ítélet szerint ennek tízszeresét kellene volt férjének, Johnny Deppnek kifizetnie.

Az esküdteket átvilágították, és nem merült fel összeférhetetlenség. Végigülték a pert, és végül döntést hoztak 

– közölte Penney Azcarate bíró a fellebbezéssel kapcsolatban a BBC cikke szerint.