Nem volt telitalálat az Eurojackpot keddi sorsolásán, így a következő, július 22-i számhúzáson 120 millió euró, vagyis majdnem 50 milliárd forint találhat gazdára.

A keddi sorsoláson a következő számokkal lehetett volna megnyerni a jackpotot: 20, 23, 24, 37, 43, illetve a 9-es és a 10-s számok jelentették volna a győzelmet.

Magyarországon már 93 hete nem volt telitalálatos, tehát 5 + 2-es szelvény.

A keddi sorsoláson 4 szelvény volt a második osztályban, tehát 5 + 1-es találattal. Az ő nyereményük majdnem 892 ezer euró volt. A legmagasabb értékű nyeremény a keddi húzáson egy negyedik osztályba tartozó szelvény volt, ami 4 + 2-es találatot jelent. A szerencsés játékos valamivel több mint kétmillió forintot nyert.

Royal,Bingo,Or,Lottery,Without,Numbers,Blank,Balls.,Gold,Bingo
Fotó: Shutterstock

Az Eurojackpot 18 országban elérhető, utoljára március 27-én született nemzetközi nyertese. Akkor egy német játékos örülhetett. Európa legismertebb lottójátéka idén tízéves, az évforduló alkalmával pedig megújult az Eurojackpot. Március 25-től a sorsolások számát megduplázták, már nemcsak pénteken, hanem kedden is esély nyílik a szemkápráztató összeg megnyerésére, a maximális főnyeremény pedig bruttó 90-ről 120 millió euróra, azaz átszámítva 49,1 milliárd forintra emelkedett. A játék átalakulása óta még nem ütötte meg a főnyeremény a maximális összeget, azonban miután a keddi sorsoláson sem született telitalálatos, az Eurojackpot főnyereménye elérte halmozódása csúcsát, azaz bruttó 120 millió euró vár a szerencsésekre.

Az Eurojackpoton eddig összesen három magyar telitalálatos született, legutóbb 2021 5. játékhetén, akkor a nyertes bruttó 11,126 millió eurót, azaz négymilliárd forintot vihetett haza, 2019 47. játékhetében pedig egy szerencsés 30 millió eurót, vagyis bruttó 10 milliárd forintnak örülhetett.

Ha a pénteki sorsoláson egy szerencsés helyesen tippeli meg a számokat, örökre beírhatja magát a játék történetébe, hiszen nemcsak a legmagasabb főnyereménnyel gazdagodhat, hanem ő lesz a megújult Eurojackpot első olyan telitalálatosa, aki a maximális halmozódási összeggel térhet haza.