Alec Baldwin és Olga Kurylenko lesznek a főszereplői a Jesse V. Johnson által rendezett akcióthrillernek, amelynek története Európában játszódik, és amit Budapesten kezdenek el még az idén forgatni – számolt be a Deadline.

A Chief of Station című filmben Baldwin egy volt CIA-ügynököt játszik, aki miután megtudja, hogy felesége halála nem baleset volt, kénytelen visszatérni a kémkedés alvilágába, és összefogni ellenfeleivel és egy szélhámos ügynökkel (Kurylenko játssza), hogy felgöngyölítsen egy összeesküvést, amely megkérdőjelez mindent, amit tudni vélt. 

NEW YORK, NEW YORK - APRIL 21:  Alec Baldwin poses at the opening night of the new play "Hangmen" on Broadway at The Golden Theatre on April 21, 2022 in New York City.
Fotó: Bruce Glikas/WireImage

„Megtiszteltetés számomra, hogy a filmművészet egyik legendájával dolgozhatok együtt ezen az epikus akció kalandfilmben, Alec és Olga párosítása minden bizonnyal varázslatos lesz a képernyőn (...)”

 – mondta a rendező a Deadline-nak. 

Korábban a VG is megírta, hogy 2021 októberében Baldwin az amerikai Új-Mexikó államban forgatott Rust című westernfilmben – amelynek főszereplője és producere is volt – véletlenül agyonlőtte a stáb egyik tagját, Halyna Hutchins operatőrt. 

A hatóság később megerősíttette, hogy a nagy kaliberű revolvert, amellyel Baldwin lelőtte az operatőrt és megsebesítette Joel Souza rendezőt, anélkül adta a színész kezébe David Halls rendezőasszisztens, hogy a fegyver megtöltése közben, vagy után konzultált volna a helyszínen lévő fegyverszakértőkkel.