Péntek reggel keleten is megszűnik az eső, majd átmenetileg mindenhol többórás napsütés várható. Estétől nyugat felől aztán újabb felhősödésre számíthatunk, és itt már újra lehet csapadék. 24 és 29 fok között alakul a hőmérséklet. Főleg reggel és estétől lesz élénk az északnyugati szél.

Szombat reggel még többfelé lehet eső, zápor, zivatar, majd északkeletre korlátozódik a csapadék. Délután északkeleten és a nyugati határszélen lehetnek még záporesők, a középső területeken napsütés várható. Erős lesz az északnyugati szél. Hidegfronti hatás érvényesül. 21 és 26 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap északnyugat felől többször erősen megnövekszik a felhőzet, és délután már szórványosan alakulhatnak ki záporok. Erős marad a légmozgás. 23 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Hétfőn napos, gomolyfelhős időre van kilátás. Főleg az északkeleti tájakon lesz erősebben felhős az ég, és itt fordulnak elő záporok. Élénk lesz az északias szél. 24-25 fok köré erősödik a nappali felmelegedés.

Kedden és szerdán sok napsütés valószínű fátyolfelhőkkel és gomolyfelhőkkel. Nem várható csapadék. A déli szél megélénkül. Egyelőre marad a késő nyárias, 24-26 fok körüli maximum.