Pénteken sok napsütésre számíthatunk, de keleten, északkeleten még mindig gyakran növekszik meg a gomolyfelhőzet – itt elszórtan zápor előfordulhat. A délnyugatira forduló szél gyenge marad. Reggel több helyen lehet talajmenti fagy, míg délután 15 és 20 fok között alakul a hőmérséklet.

Autumn,Landscape.,Autumn,Tree,Leaves,Sky,Background.
Fotó: Shutterstock

Szombaton nyugat, délnyugat felől egyre több és vastagabb fátyolfelhő érkezik, de ezekből csapadék sehol sem alakul ki. A délnyugati szél több helyen megélénkül, néhol meg is erősödik. 17 és 22 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Késő délutánig csak elszórtan, késő délutántól egyre több helyen lehet eső, zápor. Élénk marad a déli szél. 19 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétfőn a nap első felében a borult égből sokfelé várható kiadós eső, zápor. Néhol zivatar is kialakulhat. Délután már lehetnek szakadozások a felhőzetben, de még ekkor is kialakulnak záporesők. A délnyugati légmozgás élénk marad. Marad a 19 fok körüli maximum.

Kedden folytatódik a borongós idő többfelé újabb csapadékkal. Északnyugatira fordul és megerősödik az északnyugati szél. Délután 15–20 fok valószínű.

Szerdán változóan felhős időre van kilátás, átmenetileg kevesebb helyen fordul elő eső, zápor. Reggel 6, délután 16 fok körül alakulhat a hőmérséklet.