Kedden északnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan alakulhat ki záporeső. Délelőtt még az északnyugati, délután már a délnyugati szél élénkül meg. Estére csökken a felhőzet. 14 és 19 fok között alakul a hőmérséklet.

Felhő, cloud, cloudy, autumn
Fotó: Shutterstock

Szerdán a napsütést egyre több fátyolfelhő szűri, de ebből csapadék sehol sem alakul ki. A déli, délnyugati szél megélénkül. 16 és 21 fok között alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön a reggeli párásság után a napsütést fátyol- és rétegfelhők zavarják. Nem lesz eső. Az északnyugatira forduló szél mérsékelt marad. 20 fok köré melegszik a levegő.

Pénteken folytatódik a vénasszonyok nyara jellegű időjárás: reggel ködfoltok lehetnek, míg délután fátyolfelhők mellett napos, száraz idő várható. 20-21 fok körüli értékeket mérhetünk. A délkeleti szél mérsékelt lesz.

Szombaton és vasárnap nem lesz lényeges változás az időjárásunkban, marad a nyugodt őszi idő. Reggelente ködfoltokra készülhetünk, délutánonként változóan felhős időre van kilátás. Nem lesz csapadék. 21 fok körül alakulnak a maximumok.