Varga Judit igazságügyi miniszter és Magyar Péter elválnak, derült ki a férj átlal közzétett Facebook-bejegyzésből. A 24.hu beszámolója szerint a rövid időre kitett posztot Magyar Péter viszonylag gyorsan elrejtette. 

Majd 18 évvel a megismerkedésünk után az utóbbi két hónapban egyértelművé vált, hogy a közös utunk Judittal véget ért. Minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy ugyan külön, de mégis közösen minden szeretetet megadjunk a három csodálatos fiúnknak.

– írta Magyar Péter.

VARGA Judit
Fotó: Mónus Márton

Az igazságügyi miniszter válásáról korábban is megjelentek a sajtóban találgatások. De ezúttal azt Varga Judit is megerősítette. 

Szeretném megerősíteni, amit a férjem nyilvánosságra hozott. Valóban válófélben vagyunk – olvasható a miniszter által közzétett közleményben. Mint írta, ahogy eddig is, ebben a nehéz időszakban is három közös gyermekünk biztonsága és nyugalma a legfontosabb számunkra. Ezért – tette hozzá – tisztelettel arra kérjük a sajtó képviselőit, hogy legyenek tekintettel fiainkra, a képmásukat ne hozzák nyilvánosságra, valamint tartózkodjanak pletykák, találgatások közlésétől.

Varga Judit szerint külön, de minden szeretetet meg fognak adni három gyermeküknek. „Egyebet nem kívánunk megosztani a nyilvánossággal, megértésüket köszönjük” – tette hozzá.