BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
ATLANTA, GA - JULY 22: Hunter Biden attends Usher's New Look Foundation - World Leadership Conference & Awards 2011 - Day 3 at Cobb Energy Center on July 22, 2011 in Atlanta, Georgia.

Hunter Biden beperli azt a férfit, aki nyilvánosságra hozhatott róla több botrányos felvételt

Joe Biden fia szerint a laptop tartalmát az engedélye nélkül osztották meg a nyilvánossággal.

Hunter Biden beperli azt a számítógépszervizt, ahova korábban a laptopját vitte el megjavítani, később azonban a gépéről több botrányos dokumentum és róla készült kompromittáló felvétel is a nyilvánosságra került.

ATLANTA, GA - JULY 22: Hunter Biden attends Usher's New Look Foundation - World Leadership Conference & Awards 2011 - Day 3 at Cobb Energy Center on July 22, 2011 in Atlanta, Georgia.
Fotó: Getty Images

A szerviz tulajdonosa, John Paul Mac Isaac korábban szintén a bírósághoz fordult, mert Joe Biden fia, Adam Schiff képviselő, a CNN, a Politico és a Daily Beast is azt állította róla, hogy 

részese volt egy orosz konspirációnak – az FBI megállapította, hogy hamis volt a feltételezés –, amely 2020-ban a demokrata elnökjelölt Joe Bident le akarta járatni. 

A Bloomberg cikke szerint azonban Hunter Biden ügyvédei azzal érvelnek, hogy Isaac követett el jogsértést, amikor 

hozzáférhetett és megoszthatott a laptopról több személyes tartalmat minden felhatalmazás vagy engedély nélkül. 

Hunter Biden ügyvédei esküdtszéki tárgyalást kérnek a delaware-i jogszabályok megsértése miatt, beleértve a „magán- és bizalmas információk és tartalmak, köztük Hunter Bidenről készült érzékeny és privát fényképek és videók” megszerzését. Az elnök fia 2019-ben vitte a boltba a laptopját, és a bolt tulajdonosa a gépről állítólag megosztott több kényes dokumentumot is másokkal, köztük Donald Trump akkori elnök szövetségeseivel, például Rudy Giulianival is. 

Több felvételen az látszik, hogy a jelenlegi elnök fia cracket szív, és állítólag prostituáltakkal fotózkodott.

A kereset szerint Isaac helytelenül férhetett hozzá ezekhez a felvételekhez, továbbá azokhoz az e-mailekhez, amelyekről a New York Post azt írta, hogy Hunter Biden tengerentúli üzleti ügyleteit tartalmazták, Giuliani a laptopról származó levelezést juttatta el a bulvárlaphoz, amely meg is írta a leleplező cikket Hunter Bidenről.

A nyilvánosságra hozott Twitter-iratok alapján feltételezhető , hogy az FBI aktívan részt vett Hunter Biden 2020-as botrányának szőnyeg alá seprésében. Elon Musk, a Twitter tulajdonosa ígéretet tett rá, hogy feltárja a Joe Biden fiának ukrajnai kapcsolatairól szóló 2020-ban megjelent riport körüli eseményeket. A megjelent iratok szerint kapcsolat lehet az FBI és a közösségimédia-platformok felső vezetése között. A szövetségi bíróság előtt folyó perben kihallgatták az FBI egyik vezető ügynökét, Elvis Chant, aki bevallotta, hogy 2020 őszén heti rendszerességgel szervezett találkozókat a Twitter és a Facebook képviselőivel, hogy egyeztessenek a New York Post Hunter Biden-cikkénék megjelenéséről.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.