nem véletlenül szerepel borotválatlanul azon a fotón, amelyen a francia elnökkel, Emmanuel Macronnal látható. A dél-afrikai milliárdos ugyanis egy átmulatott éjszaka után érkezett az Élysée-palotába.

SpaceX, Twitter and electric car maker Tesla CEO Elon Musk meets with France's President at the Elysee presidential palace in Paris on May 15, 2023. (Photo by Michel Euler / POOL / AFP)
Fotó: Michel Euler / AFP

A Tesla-vezér a mexikói Cabo San Lucas egyik klubjában koptatta a táncteret alig pár órával azelőtt, hogy Macronnal találkozott volna. Állítólag Musk még viccelődött is, hogy az autóban kellett aludnia, mielőtt leült tárgyalni a francia politikussal.

Az Insider szerint azonban nem ez az első alkalom, hogy a milliárdos szokatlan helyen pihen le, miután aludt már a Tesla gyáraiban vagy a Twitter irodáiban is.

A partiból Franciaországba utazó Musk végül nem jelentett be új beruházást az országban, de dicsérte a nagy zöldberuházások – mint az elektromosautó-gyártás – számára a franciák által tervezett adókedvezményeket.