Az RTL üzleti show-műsorának szereplőiről 

valótlanul állítják, hogy a Cápák között egyik adásában automatizált kriptokereskedési platformon többszörözték meg pénzüket. 

A Tomán Szabina, Moldován András, Balogh Péter, Balogh Levente és Lakatos István nevével visszaélő csalók így próbálják meg átverni a gyanútlan internetezőket. 

Fotó: Petőfi Népe

Az RTL közlése szerint 

nem ez az első alkalom, hogy internetes csalók a Cápák között című műsor ismertségével próbálnak visszaélni. 

2020 és 2022 után idén újabb álhír látott napvilágot a befektetőkről. Kihasználva az üzleti show-műsor hatodik évadának jelentkezési időszakát, ismét felbukkantak olyan oldalak, amelyek gyanús kriptovalutás üzletelésbe akarják belerángatni az óvatlan internetezőket.  

A társaság hangsúlyozta, hogy senki ne dőljön be olyan oldalaknak, amelyek Balogh Levente, Tomán Szabina, Moldován András, Lakatos István és Balogh Péter nevében próbálnak pénzügyi szolgáltatásokat hirdetni.

Az ezen hirdetésekben szereplő összes, a műsorral kapcsolatos állítás, valamint a Cápáknak és a műsorban feltűnő vállalkozóknak tulajdonított megszólalás valótlan.

Korábban a Világgazdaság megírta, hogy a műsor állandó szereplői tartanak tanácsadást és előadásokat is. A személyes konzultáció négyszemközt történik, például Balogh Leventével – aki állítása szerint naponta négy-öt órát dolgozik – közösen feltérképezik a problémákat, majd stratégiát dolgoznak ki a megoldásra, illetve igény esetén a jövőbeli együttműködésről is beszélgethetnek. Magyarország egyik legnépszerűbb milliárdosa az autóit „rohadásig” használó Balogh Péter angyalbefektető eközben tanfolyamokat tart különböző témakörökben.