Melania Trump gyakran hiányzik férje, Donald mellől, és ezt egyre többen észre is veszik. Legutóbb hétvégén, a Donald Trump bedminsteri golfpályáján tartott versenyen nem jelent meg a volt elnök mellett, de a jogi problémákkal küzdő és mellette ismét elnöki címre pályázó politikus közelében ritkán látni manapság az egykori First Ladyt.

Pedig Melania bírta eddig a legtovább Trump mellett, akinek első két házassága egyaránt rövidebb volt, mint a mostani. Ivana Trumppal tizenöt évig, Marla Maplesszel pedig csak hat évig tartott a volt elnök házassága, míg Melaniát 18 éve, 2005-ben vette feleségül. Kapcsolatuk kibírta Donald Trump elnöki megbízatását és a Stormy Daniels-ügyet is, ugyanakkor már akkoriban is többször felmerült, hogy a házastársak elhidegültek egymástól. 

Melania láthatóan nem élvezte a First Lady szerepkörrel járó felelősséget és fokozott figyelmet sem.

Former US President Donald Trump and his wife,  Melania Trump, leave a polling station after voting in the US midterm elections in Palm Beach, Florida, on November 8, 2022. (Photo by Eva Marie UZCATEGUI / AFP)
Fotó: AFP

A párhoz közel álló források szerint Melania a nyár nagyobbik részét Manhattanben töltötte, míg a férje a bedminsteri golfpályát részesítette előnyben – írja a People, hozzátéve, hogy az egykori First Lady nem szereti a politikai szerepvállalással járó figyelmet, és férje jogi gondjairól sem szokott beszélni szinte senkivel sem. A pár esetleges válását már sokszor megszellőztették, azonban ezek egyelőre pletykáknak bizonyultak.

A Daily Mail úgy tudja, hogy Melania augusztus 3-án kettős randevún vett részt férjével, valamint a Fox News műsorvezetőjével, Maria Bartiromóval és férjével, a bedminsteri golfklubban. Ráadásul Trump a Newsmaxnek arról beszélt, hogy felesége támogatja jelöltségét. Ezt Melania is megerősítette egy a Fox News Digitalnak adott interjúban.