Közélet

Óriási az érdeklődés a debreceni nagyvásárra, ami nem is lesz

Mindenkit tárt karokkal vár a Debreceni Őszi Nagyvásár, csak éppen nem lesz.

Egy hetekkel korábban létrehozott Facebook-eseményben az áll, hogy október 7-én és 8-án (szombaton és vasárnap) a megszokott helyen, azaz a Böszörményi úton rendezik meg a Debreceni Őszi Nagyvásárt. Az eseménynél rengeteg ember jelezte, hogy ott lesz a közkedvelt nagyvásáron, és több mint 3500 felhasználó jelezte, hogy érdeklődik az esemény iránt. Azonban van ezzel egy kis gond...

Fotó: Kiss Annamarie / Hajdú-Bihari Napló

A vármegyei hírportál, a Haon megkereste Ónadi Jánost, a Debreceni Közterület Felügyelet piaci osztályvezetőjét, aki hangsúlyozta, hogy az információ téves.

Hiába van az őszi nagyvásárnak Facebook-eseménye, idén nem lesz megtartva. Ugyanakkor a soron következő Mihály-napi vásár időpontja már megvan: május második hétvégéjén, 11-én és 12-én (szombaton és vasárnap) a jól bevált helyen, a Böszörményi úton rendezzük meg a tavaszi vásárt

– nyilatkozta a portál érdeklődésére Ónadi.

Vagyis az érdeklődőknek nem érdemes emiatt szabaddá tenniük hétvégjüket, és jegyet váltani sem kell Debrecenbe, mivel várost nézni ugyan tudnak majd azon a hétvégén (ha az időjárás is engedi), de vásározni biztosan nem.

Emlékezetes botrány: amikor hamis jegyeket árultak egy nem létező Guns N’ Roses-koncertre

Egy jegyvásárló feljelentése nyomán a rendőrség ismeretlen tettes ellen kezdett nyomozást a tévében is meghirdetett, de valójában nem létező Guns N’ Roses-koncert ügyében.

 

Debreceni Őszi Nagyvásár Ónadi János esemény Facebook
Kapcsolódó cikkek