Tucker Carlson arról beszél a videóban, hogy 2020 óta annyit hallottuk, hogy megölte George Floydot egy rasszista rendőr, hogy már lassan el is hittük ezt. Ennek köszönhetően pedig egy kis csoport rengeteg agresszív cselekedetet vitt véghez Amerikában – írja a Magyar Nemzet. Egy másik ügyben előkerült bizonyíték alapján azonban Carlson szerint Derek Chauvin egykori rendőr nem ölte meg George Floydot. Ez egy minnesotai bírósági ügy során derült ki, ahol még nem is ez a konkrét eset volt terítéken, hanem egy Amy Sweasy nevű ügyész perelte be a főnökét. 

US conservative political commentator Tucker Carlson speaks at the Turning Point Action USA conference in West Palm Beach, Florida, on July 15, 2023. (Photo by GIORGIO VIERA / AFP)
Tucker Carlson: semmi nem utal arra, hogy George Floydot megfojtották volna.
Fotó: GIORGIO VIERA / AFP

Mint az iratokból kiderül, a nő felhívta az igazságügyi orvos szakértőt, hogy elvégezné-e Floydon a boncolást és visszaszólna-e neki utána. Az orvos később felhívta Sweasyt és elmondta neki, hogy semmilyen élettel össze nem egyeztethető sérülés nem volt Floyd nyakán és nem látott semmi arra utaló jelet sem, hogy a férfit megfojtották volna vagy azzal összekapcsolható dolog miatt halt volna meg.

A hivatalos boncolási jegyzőkönyv alapján tehát George Floydot nem ölték meg, halála természetes okokra vezethető vissza, amihez ebben az esetben hozzájárult a sok évtizedes droghasználat és a halálos adag fentanil, ami a szervezetében volt. 

Azaz, mint mondja, ez nem gyilkosság volt, hanem drogtúladagolás.

Az ügyész ezt el is mondta a főnökének, aki pedig visszakérdezett, hogy mi van akkor, ha a bizonyítékok nem egyeznek azzal a narratívával, amit a tömeg már eldöntött, hogy úgy lesz? Hozzátette, hogy az ilyen esetek karriereket zárnak le. Carlson szerint mindenki hazudott ebben az ügyben a legelejétől kezdve, és a Biden-adminisztráció megpróbálja majd ignorálni ezeket az információkat.

A műsorába meghívott vendég, Vince Everett Ellison író elmondta, hogy George Floyd a tipikus fekete a fehér demokratának, akit fel kellett emelni, ünnepelni kell. Tökéletes számukra, hiszen szegény volt, tanulatlan, drogfüggő, nem volt munkája és élete utolsó pillanataiban egy fehér embert kért, hogy ne ölje meg. Elmondta, hogy a demokraták minden feketét ugyanilyennek látnak. 

Tucker Carlson kérdésére, miszerint ha George Floyd élete szörnyű volt, nem tett hozzá a társadalomhoz, akkor miért akarnak több ilyet a demokraták, a vendég azt válaszolta: azért, mert a demokratákra szavazott és könnyen irányítható volt és úgy érezhették, hogy felette állnak. A Demokrata párt tudatosan és direkt akarja, hogy a feketék ne tudjanak feljebb jutni. 

A Demkorata párt a BLM mozgalmat egy határokon belüli milíciaként használta 2020-ban, hogy legyőzzék Donald Trumpot.

Mint mondta, úgy gondolja, ugyanazt a taktikát fogják alkalmazni, mint Irán, ahol ott van a Hezbollah és a Hamász, míg a demokratáknak ott van a BLM, és a szélsőbalosok most is meg fogják próbálni őket használni, hogy ha találnak egy szerencsétlen fehér rendőrt, aki elkövet valamit egy feketén, hogy erőszakba tudják rántani az országot. 

Rekord kártérítést kapnak a Black Lives Matter tiltakozások során letartóztatottak

Több mint ezer, a BLM tiltakozások során letartóztatott személy érintett az ügyben.

A BLM a pénzét a Demokratáktól kapja, ahogy a Hamász Irántól. A BLM nem a feketékért van, hanem az erőszakért, a fosztogatásért és a gyilkosságokért – fejezte be Vince Everett Ellison.