Közélet

Fázni fogunk hétvégén, de a csapadékot megúszhatjuk

Pénteken plusz 5 fok körül alakul a hőmérséklet.

Pénteken tovább csökken a felhőzet, ugyanakkor a Duna–Tisza-közén erősen felhős marad az ég, itt szórványosan várható eső, zápor, esetleg havas eső – írta a Köpönyeg.hu. Az északnyugati szél erős lesz, 5 fok körül alakul a hőmérséklet.

Closeup,Of,Woman,Warming,Her,Hands,On,The,Heater,At
Fotó: Shutterstock

Szombaton változóan felhős lesz az ég, a legtöbb napsütés a Duna–Tisza-közén várható. Nem lesz csapadék. Reggel mínusz 1, délután plusz 5 fok körül alakul a hőmérséklet. Néha megélénkül az északnyugati szél.

Vasárnap reggelre főleg délen és keleten képződik köd, illetve ködfelhőzet, és akár egész nap kitarthat. Máshol kevés napsütés is várható. A nyugati szél megélénkül. Plusz 6 és 7 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Hétfőn északkeleten tartós ködfelhőzet, máshol viszont többórás napsütés valószínű. Nem lesz eső. Északkeleten 5, másol 10 fok körül várható a hőmérséklet.

Kedden és szerdán folytatódik a kettősség időjárásunkban: északkeleten, keleten tartósan ködös, rétegfelhős időre van kilátás. Ezzel szemben a nyugati tájakon sok napsütés ígérkezik. A hőmérséklet ennek megfelelően 2 és 12 fok között változik.

 

csapadék köpönyeg.hu időjárás napsütés
Kapcsolódó cikkek