Közélet

A hét közepén is kibabrálhat velünk az eső

Szerdán 9 és 14 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerda délelőtt erősen felhős vagy borult lesz az ég; délután aztán nyugat felől csökken a felhőzet. Főleg a középső és a keleti tájakon alakul ki eső, záporeső – írta a Köpönyeg.hu. Az északnyugati szél többfelé megerősödik. 9 és 14 fok között alakul a hőmérséklet.

Blue,Spring,Sky,,White,Clouds,Are,Flying,,Birds,,Thin,Branches
Fotó: Shutterstock

Csütörtökön a Nyugat-Dunántúlon és keleten erősen, míg a középső tájakon közepesen felhős lesz az ég – tehát itt várható a legtöbb napsütés. Kisebb zápor előfordulhat. Néha élénk lesz az északnyugati szél. 11-16 fok várható.

Pénteken, március 15-én, nemzeti ünnepünk napján a néhány órás napsütés mellett gyakran növekszik meg a felhőzet. Eső inkább csak reggel, a keleti országrészben lehet. A déli szél gyenge marad. 15-17 fok köré melegszik a levegő.

Szombaton az erősen felhős, vagy borult égből többfelé számíthatunk esőre, záporra. Fokozatosan megerősödik az északnyugati szél. 10-15 fok közé csökken a hőmérséklet.

Vasárnap a borongós reggel után csökken a felhőzet, egyre nagyobb területen süt ki a nap. Délelőtt még erős lesz az északnyugati szél. A maximum 15 fok körül várható.

Hétfőn erősen fátyolfelhős időre van kilátás, csapadék nélkül. Újra erősödik a nappali felmelegedés: akár 17-18 fok is lehet.

 

köpönyeg.hu eső időjárás napsütés
Kapcsolódó cikkek