BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Legalább hat lövést adtak le egy támadóra Hamburgban a lengyel–holland meccs előtt

Körülbelül 30 ezer holland szurkoló van a városban, és valószínűleg ugyanennyi lengyel, és úgy tűnik, jó hangulat uralkodik a mérkőzés előtt, látszólag nem érintette az eset a jelenlévőket.

Közvetlenül a Lengyelország–Hollandia mérkőzés előtt egy férfi, valószínűleg holland szurkolókra támadt csákánnyal. A hamburgi mérkőzés előtt a rendőrök lelőtték a támadót, miközben legalább 6 lövést adtak le. A hírek szerint lábon lőtték a támadót.

Sajtóértesülések szerint az eset a holland labdarúgó-válogatott szurkolói számára fenntartott szurkolói zóna közelében történt. Ma Hollandia Lengyelországgal játszik a városban a későbbi Eb-n. Körülbelül 30 ezer holland szurkoló van a városban, és valószínűleg ugyanennyi lengyel, és úgy tűnik, jó hangulat uralkodik a mérkőzés előtt, látszólag nem érintette az eset a jelenlévőket. A rendőrség közleménye szerint egy férfi csákánnyal és „gyújtószerkezettel” fenyegette meg a rendőröket. A meccs előtt a szurkolók egyébként valóságos karneváli hangulatot teremtettek már négy órával a kezdés előtt.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.