BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ismét súlyos biciklisgázolás történt az Árpád hídon, szinte ugyanott, ahol egy éve a halálos baleset is történt

Megint biciklist gázoltak az Árpád hídon. Az áldozatot súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Elgázoltak szerda reggel egy biciklivel közlekedőt az Árpád hídon. Az ötven körüli férfi magánál volt, amikor kórházba vitték a mentők – számolt be a 24.hu. Egy olvasó képeket is küldött a balesetről. Elmondása szerint az 

eset körülbelül negyven méterre történt az egy évvel ezelőtti tragédia helyszínétől.

Fotó: Máthé Zoltán

Tavaly július elsején egy férfi a Hungária körúton egy Mercedesszel versenyezett két BMW-vel. Az Árpád hídon azonban elvesztette az irányítást az autó felett a nagy sebesség miatt, megcsúszott, nekiütközött egy padkának, majd átszakította a szalagkorlátot. 

A Mercedes tulajdonosa az éppen ott bicikliző 26 éves férfit halálra gázolta.

A BRFK sajtóosztálya a mostani üggyel kapcsolatban azt közölte, hogy a Népfürdő utcai feljáró Árpád híd útkereszteződésben történt a baleset, a Pestről Budára tartó oldalon, a megsérült biciklist kórházba vitték a mentők. Az Országos Mentőszolgálat közölte, hogy egy súlyos sérültet szállítottak kórházba a mentők. 

Korábban a Világgazdaság is megírta, hogy körülbelül egy hete halálos tömegbaleset történt az Árpád hídon. 

A szerencsétlenségben hárman haltak meg, közülük az egyik elhunyt a vétkes sofőr, négyen pedig kórházba kerültek. 

A baleset napján reggel rendőrségi intézkedés történt a balesetet okozó személlyel szemben, miután bejelentés érkezett. A rendőrök kábítószergyanús anyagot találtak a személynél, ezért előállították. Tesztelték a 43 éves férfit, ami pozitív eredményt hozott, és az illető elismerte, hogy kábítószerezett, valamint a bűncselekmény tényét is. Miután csekély mértékű illegális anyagot találtak nála, az őrizetbe vétel feltételei nem álltak fenn, ezért szabadon engedték. A baleset előtti percekben ellopott egy taxit, és aznap este megtörtént a tragédia.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.