Logisztika

Busz pótolja hétvégén a fogaskerekűt

A 60-as fogaskerekű helyett pótlóbusszal, illetve a 21-es és a 21A busszal lehet utazni karbantartás miatt május 25-én, 26-án és 27-én esténként.

Nem közlekedik a 60-as fogaskerekű május 25-én, 26-án és 27-én (pénteken, szombaton és vasárnap) 22 órától az utolsó járatindulásig, mert a Városmajor végállomáson és az Orgonás megállóhelyen karbantartás végeznek – derül ki a BKK közleményéből.

Helyette 60-as jelzéssel pótlóbusz jár a Svábhegy és a Széchenyi-hegy, Gyermekvasút között; a Széll Kálmán tér M és a Svábhegy között pedig a 21-es és a 21A autóbusszal lehet utazni.

A 60-as pótlóbusz a Széchenyi-hegy, Gyermekvasút felé a Svábhegy–Diana utca–Eötvös út–Művész út–Karthauzi utca–Fülemile út–Ordas út–Rege út–Golfpálya út–Széchenyi-hegy, Gyermekvasút útvonalon halad, és a 21-es autóbusz Svábhegy; a Művész utca 5-7. szám előtt; a Karhauzi utcában a Művész út torkolat után és a Golfpálya úton, a 60-as fogaskerekű végállomása mögött áll meg.

A 60-as pótlóbusz a Svábhegy felé a Széchenyi-hegy, Gyermekvasút–Golfpálya út–Agancs út–Eötvös út–Hollós út–Mátyás király út–Költő utca–Diana utca–Svábhegy útvonalon halad, és a Golfpálya úton, a 60-as fogaskerekű végállomása mögött; valamint a 21-es autóbusz Svábegy megállójában áll meg.

pótlóbusz fogaskerekű
Kapcsolódó cikkek