Logisztika

Diákkedvezményt kapnak a MÁV-tól a fesztiválozók

A MÁV-START és a GYSEV kombinált – a soproni helyi buszjáratok korlátlan használatát is biztosító – jegyet kínál a VOLT Fesztiválra vonattal utazó diákoknak – tudatta közleményében a MÁV.

A VOLT kombinált jegy a két vasúttársaság Budapest és Sopron között közlekedő járatain egyszeri vagy oda-vissza utazásra használható fel, június 25-től július 2-án éjfélig.

Fotó: MÁV-Start

A fesztiválra utazó fiataloknak kedvezményes, kombinált jegyváltási lehetőséget biztosítanak a vasúttársaságok a Budapest-Keleti pályaudvar–Kelenföld–Sopron közötti VOLT vonatokra, valamint a különjáratokon kívül a Budapest–Sopron–Budapest viszonylaton közlekedő menetrend szerinti járatokra is.

Továbbá a kedvezmény Sopronban korlátlan számú utazásra jogosít a helyi buszjáratokon.

A VOLT vonatok Budapest-Keleti pályaudvarról Sopronba június 26-án, 28-án és 29-én 9:31-kor, Kelenföldről 9:48-kor, Sopronból Budapestre pedig június 27-én, 29-én és július 1-jén 4:05-kor, ezenkívül elsején 11:15-kor indulnak.

A VOLT kombinált jegyet kizárólag az érvényes magyar és nemzetközi (EGT tagállamokban kiállított), nappali és esti tagozatos diákigazolvánnyal rendelkezők válthatják meg.

vasút VOLT Fesztivál MÁV Sopron
Kapcsolódó cikkek