Logisztika

Ennek a hírnek örülni fognak az autósok

Ismét zavartalanul használhatják a közlekedők az M0 autóút 6. számú főúti csomópont lehajtó ágát az M1-es autópálya felé vezető irányból.

Szeptember 1-jétől ismét zavartalanul használhatják a közlekedők az M0 autóút 6. sz. főúti csomópont lehajtó ágát az M1-es autópálya felé vezető irányból, közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

A csomópont környezetében elkészült a végleges betonburkolat, a kivitelező elvégezte a csatlakozó vízépítési, pályavilágítási beavatkozásokat, a végleges forgalomtechnikai elemek is a helyükre kerültek, felfestették az útburkolati jeleket is, írták.

(Képünk illusztráció) MTI/Koszticsák Szilárd

Felhívták rá a figyelmet, hogy idén július 21-től már használhatják a közlekedők a szigetszentmiklósi csomópont lehajtó ágát, szeptember 2-ától pedig az autósok már fel is hajthatnak az M0 autóútra a szigetszentmiklósi csomópont M1 autópálya felé vezető ágán, a munkaterületen átvezetve.

Közölték, a terelések változásáról a szakemberek folyamatos tájékoztatást adnak, az egyes tervezett ütemekről és a várható korlátozásokról, az autóút aktuális forgalmi helyzetéről a közlekedők az utinform.hu oldalon tájékozódhatnak.

A fejlesztés az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásból, a NIF Zrt. beruházásában, az STR M0 Konzorcium (STRABAG Építő Kft. és STRABAG AG) kivitelezésében valósul meg, tájékoztatnak.

közlekedés Strabag AG
Kapcsolódó cikkek