Logisztika

Újraindul a Debreceni Nemzetközi Repülőtér

A Wizz Air képviselője örömmel számolt be a debreceni bázis újraindulásról:

Magyarország második legnagyobb repülőteréről júniustól már olyan kedvelt nyári úti célok is elérhetők, mint Szantorini, Palma de Mallorca, Lárnaka, és Izrael második legnagyobb városa, Tel-Aviv.

Továbbá olyan közönségkedvenc desztinációk közül is válogathatnak az utazni vágyók, mint Párizs, London vagy Eindhoven.

Fotó: Shutterstock

Nagy öröm számunkra, hogy júniustól újra felszállhatnak a Wizz Air repülőgépei Debrecenből. Továbbra is azon dolgozunk, hogy minél több járat indulhasson innen, megkönnyítve ezzel, hogy a régióból utazni vágyók könnyen és kényelmesen eljuthassanak úti céljukra. Mára már egyre több kedvelt nyaralóhely is elérhető, a korábban bejelentett visszatérő járatok után Szantorini is csatlakozott a tengerparti úti céljainkhoz.

– mondta Radó András, a Wizz Air szóvivője.

Az utasok a Wizz Air weboldalán, az Utazástervező térkép menüpont segítségével tájékozódhatnak a legfrissebb beutazási feltételekről, de indulás előtt javasoljuk az adott ország és város hivatalos konzuli weboldalát is leellenőrizni a problémamentes utazásért. A különböző védettségi igazolványok elfogadásáról is az adott célország konzuli oldalán érdemes tájékozódni, hiszen a lista folyamatosan bővül, ám sok helyre továbbra sem elég az oltási igazolvány a beutazáshoz.

A járatokra jegyek már foglalhatók a wizzair.com oldalon és a légitársaság mobilalkalmazásán.

Ősszel körbefuthatjuk a repteret

A debreceni bázis újraindulásán túl bejelentették, hogy negyedik alkalommal, 2021. szeptember 25-én is elstartol a közönségkedvenc Wizz Air Debrecen Airport Run futóverseny. A versenyzők a különleges sportélményen felül 10 euró értékű Wizz Air utazási utalvánnyal és egyéb ajándékokkal is gazdagabbak lesznek. A futóversenyre az alábbi linken lehet jelentkezni. A versenyzők 2,5 kilométeres 5 kilométeres és 10 kilométeres távokra nevezhetnek.

 

légi közlekedés futóverseny Debrecen Wizz Air Debrecen Airport
Kapcsolódó cikkek