A műgyűjtés egy életstílus jelképe is! – üzeni az egyedi utat járó youngart online galéria, amely elsőként nyitott üzletet a MOM Parkban. A karácsonyig nyitva tartó ideiglenes galériában megelevenednek a műalkotások, ezúttal a szó szoros értelmében. A Porsche tiszta, fehér vászonként biztosított alapot a galéria vezető művészei részére, hogy egy egyszeri és megismételhetetlen performance keretében mutathassák meg, hogy a kortárs művészet élmény.

Fotó: Benda Fruzsi

A négy művész, Juhász Szilárd, Kővári Kamillavirág, Révész Ákos és PAF által megfestett absztrakt installáció négy különálló egységet alkot, amely mind egyben, mind részleteiben tökéletesen élvezhető. A youngart.hu szándéka, hogy az egyetemes képzőművészeti kultúra részét képező kortárs magyar alkotások interpretálása mellett egyre színesebb és szélesebb közönséget szólíthasson meg, és bebizonyíthassa, hogy a magas élvezeti értékű festmények, szobrok, fotók vagy grafikák értékálló befektetési lehetőségek.

A műtárgyvásárláshoz és műgyűjtéshez inspirációt kulturális térben a látogatók tanácsot kérhetnek a youngart.hu szakértőitől, akik örömmel nyújtanak segítséget a saját vagy vállalati gyűjtemények felépítéséhez, amellyel egyedibbé tehetik otthonukat.

Mindemellett a látogatóknak lehetőségük nyílik megismerni az ADA Möbelwerke jövő évi kanapékollekciójának legújabb darabjait, és ha ez nem lenne elég, a helyszínen vásárlók között kisorsolnak egy letisztult és kényelmes ADA fotelt is. 

A youngart.hu galéria elsődleges célja, hogy összekösse a fiatal tehetséges művészeket a műkedvelő nagyközönséggel, és áthidalja a vásárlói, valamint eladói igények között tátongó szakadékot. A platformon ma már több mint 1000 egyedi és eredeti képzőművészeti alkotás található meg egy helyen és elérhető áron.