Az MDF befektetései között szerepel a szegedi háztartási cikkeket gyártó Domet Rt. és a Vylyan Rt., amely villányi bortermeléssel foglalkozik. Az RF jelentős tulajdonosa a tőzsdéről nemrég kivezetett Aranypók Rt.-nek, valamint a Deviza Factory Rt.-nek. Emellett a két portfóliócég egymásban is kereszttulajdonnal bír, illetve jelentős részesedésük van a Dunainvest Pénzügyi Tanácsadó Rt.-ben.
Mindkét társaság féléves gyorsjelentése kiemeli, hogy az 1999 második felében bevezetett új befektetési politika még a 2001. évi mérlegadatok bázisidőszakhoz viszonyított mértékét is jelentősen befolyásolta. Az MDF a tárgyidőszakban mindössze 1,28 millió forint pénzügyi bevételt realizált, adózott erdménye az 525 ezer forintos tavalyi első fél év után az idén 3,9 milliós veszteséget mutat.
Az RF legnagyobb bevétele az Aranypók Rt. közgyűlése által megszavazott -- de csak 2001 júliusában kifizetett -- osztalék. Ennek ellenére a cég 9,36 millió forintos adózott eredménye jelentősen elmarad a 19,2 milliós bázistól.