Pénz- és tőkepiac

Budapesten hoz létre központot a Crédit Agricole

Új szervezeti formában Budapesten állította fel cash management üzletágának közép- és kelet-európai regionális központját a Crédit Agricole Corporate and Investment Bank (CA-CIB).

A bank magyarországi fióktelepének tevékenysége változatlan marad. Az új központ értékesítési tevékenységét a fióktelep korábbi vállalatfinanszírozási igazgatója, Sylvain Cotten vezeti, az ő eddigi posztját Bartha András veszi át.

Magyarországon szervezi meg a közép- és kelet-európai régió cash management központját a Crédit Agricole CIB. Az új régiós központban a termékfejlesztésért a korábban is ezzel a szakterülettel foglalkozó Burgmann Róbert lesz a felelős, továbbá mostantól az értékesítés irányítása is ehhez a szervezeti egységhez kerül. A regionális központhoz tartozik valamennyi magyar, cseh, szlovák, lengyel, orosz és ukrán cash management ügylet, és nagyvállalati ügyekben is ez az egység koordinálja a bank ajánlatait.

A régiós központ értékesítési vezetője Sylvain Cotten, a magyarországi fióktelep korábbi vállalatfinanszírozási igazgatója lett. Sylvain Cotten 1995 óta dolgozik a bankcsoportnál, számos helyi és nemzetközi szakterületet érintve.

régiós központ Crédit Agricole Corporate and Investment Bank CA-CIB Sylvain Cotten
Kapcsolódó cikkek