Pénz- és tőkepiac

Hatcsillagos szálloda épülhet Etyeken

Komoly fejlesztésekbe foghat az etyeki térség, egyebek mellett hét magasan kvalifikált szálloda is épülhet – áll a Pannónia Szíve Turizmusfejlesztési Koncepcióból.

Egy hatcsillagos, három háromcsillagos és további három négycsillagos szállodát építenének Etyeken - derül ki a Pannónia Szíve Turizmusfejlesztési Koncepcióból. Emellett a környékre rengeteg látványosságot is telepítenének, valamint pezsgőfürdő néven létrehoznának egy 9000 négyzetméteres pezsgőmúzeummal kombinált élményfürdőt.

A térségben létesülne továbbá egy Hungarikum-fürdő is, Rubik-kocka témájú medencékkel, golyóstoll alakú csúszdával, C-vitamin bárral. De felhúznának még egy interaktív Planetáriumot is négydimenziós termekkel. Helyet kapna ezen kívül a térségben egy horgász élményközpont, egy fiataloknak szánt kulturális pláza, egy barlangszínház.

A koncepció egyértelmű szenzációjának a hatcsillagos minősítésű szálláshely mondható. Hiszen ezt a minősítést kizárólag azok a létesítmények kaphatják meg, amelyek a több mint 1700 szigorú feltételt támasztó kritériumrendszernek megfelelnek. Vagyis például, hogy az alkalmazottak száma nem legyen kevesebb mint a vendégeké, illetve hogy minden vendég egyéni igényeinek megfelelő, kifogástalan szolgáltatásban részesüljön.

A kormány még 2015 decemberében nyújtott 2,3 milliárd forintos támogatást a Pannónia Szíve Programhoz. A fejlesztések célja, hogy a Fejér, és részben Komárom-Esztergom megyében található, a Vértes, a Velencei-tó és Bicske által határolt terület turizmusa fejlődjön.

Pannónia etyek szálloda
Kapcsolódó cikkek