Pénz- és tőkepiac

MKB Bank: elindult az NHP fix

2019. január 2-tól az MKB Bank teljes hálózatában elérhető a kis- és középvállalkozások forráshoz jutását lehetővé tevő NHP fix konstrukció – tájékoztatott az MKB Bank szerdai közleményében.

Az MKB Bank az NHP (Növekedési Hitel Program) 2013-ban indult, eddigi szakaszában kimagasló, átlagosan 10 százalék feletti piaci részesedést ért el, több ezer hazai vállalkozás számára biztosított sikeres és hatékony pénzügyi támogatást. Az elmúlt években megszerzett tapasztalataival és ügyintézési gyakorlatával az MKB Bank a most induló NHP fix program keretében is hasonló elkötelezettséggel áll a magyar kis és középvállalatok rendelkezésére – írják.

Fotó: Móricz-Sabján Simon / VG

Az NHP fix program keretében 1000 milliárd forintos keretösszegből, legfeljebb 2,5 százalékos kamat mellett nyílik lehetőség a vállalkozások beruházásainak finanszírozására.

Az NHP fix program jellemzői:

  • legalább 3, legfeljebb 10 éves futamidő,
  • legfeljebb 2,5 százalékoos, a futamidő végéig fix kamatozás,
  • új beruházások finanszírozhatók,
  • új és használt tárgyi eszközök beszerzésére egyaránt felhasználható,
  • az igényelhető hitel összege minimum 3 millió, legfeljebb 1 milliárd forint lehet.
  • Az NHP fix program feltételrendszerével, a részvételi lehetőségekkel kapcsolatban az MKB Bank hálózata és a személyes pénzügyi tanácsadói biztosítanak azonnali, szakértő támogatást.

    Értesüljön a gazdasági hírekről első kézből! Iratkozzon fel hírlevelünkre!
    Kapcsolódó cikkek