A Delta Technologies 100 százalékos tulajdonú leányvállalata, a Delta Systems konzorciumvezető  ajánlattevőként, továbbá más közös ajánlattevővel konzorciumban részt vett a Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) által indított uniós nyílt (Hálózati aktív és passzív eszközök beszerzése) közbeszerzéseken – tette közzé a tőzsdei társaság a BÉT honlapján.

Fotó: Alain Jocard/AFP / AFP

A Homogén hálózati eszközök és kiegészítők beszerzésére vonatkozóan a keretösszeg nettó értéke 200 milliárd forint. Itt a Delta Systems vezette konzorciumot, további négy konzorciummal együtt, nyertesként hirdették ki.  Az Általános hálózati eszközök és kiegészítők beszerzésére vonatkozóan a keretösszeg nettó értéke 100 milliárd forint. Itt a Delta Systems konzorciumi tagként vett részt, s ezen további három konzorciummal együtt nyertesként hirdették ki.

A megállapodások nem kínálnak automatikusan megrendeléseket, a DKÜ által kiszolgált intézmények felmerülő igényeik alapján versenyeztetik újra a beszerzéseket a keretmegállapodásban szereplő szállítók között. A megkötendő mindkét keretmegállapodás a hatálybalépéstől számítva 38 hónapra, de legfeljebb a fenti szállítási keretösszeg kimerüléséig jön létre.