Tovább növelte árbevételét és nyereségét az AKKO Invest tulajdonában álló NEO Property Services Zrt. 2021-ben. A magyar ingatlanüzemeltetői és szolgáltató vállalat a tavalyi év után 1,5 milliárd forintos osztalékot fizet, mely teljes egészében az AKKO Invest csoporthoz kerül. A NEO az idei évben további növekedést tervez, melyet generálkivitelezési üzletágának bővítése is támogat. 

A társaság 8 százalékkal, 25,4 milliárd forintra növelte árbevételét, miközben adózás előtti eredménye ennél is nagyobb mértékben, 9 százalékkal 1,86 milliárdra nőtt. 

Prutkay Zoltán, az AKKO Invest elnöke elmondta: 

A NEO 2021-es bővülése azt mutatja, hogy az AKKO kedvező akvizíciót hajtott végre és zárt le tavaly februárban, a szolgáltató által fizetett, emelkedő a részvényesi értéket növeli. Az AKKO befektetései hozamának, illetve a rendelkezésre álló szabad forrásainak befektetését tervezi, ezzel kapcsolatban vizsgálja az újabb beruházási, felvásárlási lehetőségeket.

Vágó László, a NEO Property Services vezérigazgatója az eredmények kapcsán elmondta, hogy a vállalat 2022-ben további növekedést tervez, melyet a bővülő üzemeltetési szolgáltatás mellett a generálkivitelezés és a társasházkezelési tevékenység is erőteljesen támogat.