Januárban derült ki, hogy a Goldman Sachs fogyasztói üzletága 2020 óta 3 milliárd dolláros veszteséget halmozott fel. Az üzletág vezetője, Stephanie Cohen pénteken jelentette be, hogy mostantól a családjára fókuszál. Hozzá tartozott az Apple-partnerség is. Június elején látott napvilágot, hogy a Wall Street-i bankház képtelen megbirkózni az Apple pénzügyi alkalmazásait használó lakossági ügyfelek rohamával. A Goldman nem volt felkészülve a pénzmosás elleni riasztások tömegére, s így esetenként többhetes késedelmeket szenvedtek az Apple-számlákról indított átutalások.  

Kaufbeuren,,Germany,-,April,26,,2021:,Goldman,Sachs,Company,Logo KAUFBEUREN, GERMANY - APRIL 26, 2021: Goldman Sachs company logo on a website with blurry stock market developments in the background, seen on a computer screen through a magnifying glass.
Fotó: Dennis Diatel

Cohen a Goldman saját nevelése, 1999-ben fúziókkal és felvásárlásokkal kezdte befektetési bankári karrierjét. 2018-ban már stratégiai igazgató, majd a Goldman fogyasztói és vagyonkezelési üzletágának globális társvezetője.

Tagja a Goldman igazgatótanácsának is.

Stephanie Cohen felügyelte a Goldman hitelkártya-partnerségét az Apple, a General Motors, valamint a GreenSky cégekkel.