A mögöttünk álló héten folytatódott a hazai részvénypiac sikerszériája, a BUX index már az 56 ezer pontos szintet tesztelgeti. A Mol kivételével minden vezető jól szerepelt, de a technikai kép alapján egyre nő az esélye egy negatív korrekciónak. A BUX index esetén 54 ezer pontnál húzódik az első komolyabb támasz, ha a várt hullám megindul.

Nagyot dobott a gyorsjelentés az OTP-papírok árazásán.

Meghatározó ellenállásnál akadt meg az OTP árfolyama, a korábbi emelkedő hullámból számított 200 százalékos Fibo-szintnél, amely 14 180 forintnál található. Az RSI indikátor tartósan a túlvett tartományban mozog, 

a technikai kép alapján nem zárható ki, hogy hamarosan negatív korrekció indul. 

Ennek során 13 500 forintnál adódna az első fontosabb támasz, majd a hangsúlyosabb szint 13 ezer forintra tehető.

Intenzív emelkedést mutatott a Magyar Telekom árfolyama, átlépte a májusban kijelölt lokális maximumot 438 forintnál, amely már rövid távú támaszt képez. A következő potenciális ellenállási szint 446,26 forintnál húzódik, de az RSI indikátor alapján könnyen elképzelhető, hogy a jegyzés letöri az említett támaszt. Ez esetben 430 forint közelében lehet a következő szint.

A korábbi kereskedési sávból felfelé mozdult ki a Richter árfolyama, 9150 forintnál meghatározó szintet tört át. A Fibo-szintek alapján a következő potenciális ellenállási szint 9419 forintnál található, és az RSI indikátor már a túlvett tartományban mozog, így az említett szint elérését követően negatív korrekcióra számíthatunk.
Továbbra sem talál magára a Mol, a 200 napos mozgóátlag letörését követően az 50 százalékos Fibo-szintet tesztelgeti alulról, amely 2700 forint közelében képez ellenállást. A következő támaszok 2600 forint felett húzódnak, az RSI indikátor enyhe vételi jelzést adott, de egyéb fordulós szignált nem lehet felfedezni a grafikonon.