Új, kifejezetten a tőzsdézőket megcélzó előfizetést indított nemrég a Revolut Kereskedelmi Pro néven, Magyarországon havi 5800 forintért. Az új szolgáltatást kifejezetten a tapasztalt kereskedőknek találták ki, a többi között részét képezik az ügyletek lebonyolítását és elemzését segítő eszközök is.

A szolgáltatáshoz kedvezményes – a korábbi 0,25 százalék helyett 0,12 százalék – jutalék és magasabb megbízási jutalék is társul az amerikai részvények és tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) körében. A Kereskedelmi Pro előfizetői továbbá használhatják a cég asztali gépre optimalizált eszközét, a Kereskedelmi Terminált is.

revolut
Fotó: Revolut

A szolgáltatást a Revolut Securities UAB befektetési társaságon keresztül nyújtja a vállalat az európai ügyfeleinek, azt a meglévő Revolut csomaghoz lehet hozzáadni, de az Ultra csomagnak eleve részét képezi. 

A Revolut appban csak azok az ügyfelek fizethetnek elő a Kereskedelmi Próra, akik már rendelkeznek értékpapírszámlával.

A Kereskedelmi Pro ügyfeleinek megbízásonkénti limitje amerikai részvények és ETF-ek esetében 10 ezer dollárról másfél millió dollárra nő, ugyanez az európai papírok esetében 10 ezer euróról másfél millió euróra nő. A maximális részvényszám 50 ezer lesz.

Mindezen túl a Revolut meghosszabbítja minden ügyfele számára a kereskedési időtartamot az amerikai részvények esetében, így a korábbi napi hat és fél óra helyett napi 16 óra áll nyitva az ügyletek végrehajtására. A felhasználók magyar idő szerint reggel 10 és hajnali 2 óra között köthetnek ügyleteket, igaz, az extra időszakban csak a limitáras megbízások és a teljes részvényekkel való kereskedés lesz elérhető.