Újabb jó hírt kapott a csütörtöki tőzsdenyitást követő percekben 0,3 százalékkal, 615 forintra dráguló Magyar Telekom, hiszen a spanyol Santander lengyel leánya 619 forintról 711 forintra emelte a célárát. Az elemző szerint tehát a közel 100 forintos, egészen pontosan 96 forintos felértékelődési potenciált rejt, azaz közel 16 százalékkal erősödhet még a papír.

Budapest, 2022. június 6.A 2018-ban átadott Magyar Telekom és T-Systems 58 ezer négyzetméter alapterületű székháza a főváros IX. kerületében, a Könyves Kálmán körút és Üllői út találkozásánál. A TIBA Építész Stúdió projektjeként létesült épület 2022-ben elnyerte a BIGSEE Építészeti Díjat, Public and commercial architecture (Köz- és kereskedelmi célú építészet) kategóriában.MTVA/Bizományosi: Róka László ***************************Kedves Felhasználó!Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzője/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt. Budapest, 2022. június 6.
A 2018-ban átadott Magyar Telekom és T-Systems 58 ezer négyzetméter alapterületű székháza a főváros IX. kerületében, a Könyves Kálmán körút és Üllői út találkozásánál. A TIBA Építész Stúdió projektjeként létesült épület 2022-ben elnyerte a BIGSEE Építészeti Díjat, Public and commercial architecture (Köz- és kereskedelmi célú építészet) kategóriában.
MTVA/Bizományosi: Róka László 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzője/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
A Magyar Telekom székháza. Fotó: Róka László / MTI

A Santander a céláremeléssel a részvényt 950 forintra értékelő Concorde után a második legkedvezőbb becslést adta, aminek következtében 659 forintra ugrott a londoni (LSEG) elemzői konszenzusának medián értéke is, miközben a konszenzus átlaga már 683 forintnál jár.

A konszenzusban figyelembe vett hat elemző közül négyen erős vételre, ketten vételre ajánlják a Telekomot.